Palvelut

Laadukasta LVI-palvelua Etelä-Pohjanmaalta – tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! 

Töistämme on mahdollista saada kotitalousvähennystä Verohallinon ohjeistuksen mukaisesti. Työt toteutamme pääosin tuntitöinä.

LVI-asennus

LVI-asennuksia ja -huoltotöitä toteutamme monipuolisesti uudis- ja saneerauskohteisiin. Valtaosa LVI-asennuspalveluiden asiakaskunnasta koostuu yksityisistä asiakkaista, taloyhtiöistä sekä rakennusalan yrityksistä. Kauttamme saa kaikki tarvittavat LVI-tarvikkeet kohteisiin. Töissämme käytämme ainoastaan laadukkaita ja ajanmukaisia LVI-tarvikkeita ja -tuotteita.

LVI-suunnittelu

Tarjoamme uudis- ja saneerauskohteen LVI-suunnittelua pääasiassa omakoti-, pari- ja rivitaloihin sekä halleihin. Käytössämme suunnitteluohjelmana on AutoCad-pohjainen MagiCad. Suurin osa tekemistämme suunnitelmista toteutetaan 3D-malleina. Asiakkaalla on myös itsellä mahdollisuus tarkastella suunnitelmia kotikoneella 3D-versioina.

Pienet rakennus- ja remonttityöt

Rakennus- ja remonttityöt tehdään sujuvasti, asiakkaan toiveita kunnioittaen ja asiakkaalle mahdollisimman vaivattomasti. Kauttamme saa tarvittaessa yhteistyökumppaneita erilaisiin töihin, kuten sähköasennuksiin. Töihimme kuuluvat muun muassa pintaremontit, kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, wc-remontit, terassit, ulko- ja sisämaalaus sekä laatoitus- ja vesieristystyöt Eurofins-sertifikaatilla.

Vuokraustoiminta

Tarjoamme monipuolista väline- ja kalustovuokrausta pääasiassa vapaa-ajantoimintaan. Vuokraamme muun muassa Seadoo Spark Trixx -vesijettiä, vedettäviä vesileluja, SUP-lautoja, pomppulinnoja, kärryjä ja trailereita.

Muut työt

LVI-palveluiden lisäksi tarjoamme monipuolista osaamista muun muassa auto- ja pienkonekorjausta, metallitöitä, MIG-hitsausta ja TIG-hitsausta (Al, Rst). Kysy tarvittaessa lisätietoja!

Ota yhteyttä

Lisätietoa palveluista saat soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.